Alle Gereviseerde koffieautomaten met verse bonen die door Barcos Caffee worden geleverd zijn volledig gereviseerd en alle vitale onderdelen vervangen door nieuwe originele onderdelen. Natuurlijk zijn deze koffieautomaten niet nieuw meer en kunnen er aan de buitenzijde sporen van gebruik zijn. Ons uitgangspunt, bij het leveren van gebruikte koffiemachines, is het leveren van kwaliteit zodat storingen of uitval in continuïteit tot een minimum worden beperkt. Onze technische dienst is in staat de koffiemachines in vrijwel nieuwe staat af te leveren en af te stellen op uw smaak. Geheel naar wens met eventueel verse melk, cacao en/of topping en heet water voor thee.
Onderstaand treft u een groot aandeel van ons assortiment. Een aantal koffiemachines zoals de WMF koffieautomaten, met versgemalen bonen, zijn in vele uitvoeringen te leveren, graag informeren wij u hierover zodat wij u advies op maat kunnen geven.

Schaerer Art

Een echte alleskunner!

De WMF Schaerer Coffee Art ‘Plus’! is een koffie automaat die past in een veeleisende werkomgeving, daar komt zijn capaciteit het best tot zijn recht.
Capaciteit: 350 bereidingen per uur

Schaerer Coffee Soul

Met een vermogen van maximaal 250 koppen per dag en het optioneel geïntegreerde melksysteem Best FoamTM bevindt de Coffee Soul zich in de hogere klasse van de espressomachines, waardoor het apparaat ideaal is voor veeleisende restaurants, bars, alsook voor hoogwaardige koffie op kantoor en premium- vending.

Schaerer Coffee Prime

De Schaerer Coffee Prime is ideaal voor de zelfbediening in kantoren, ziekenhuizen, tankstations of op universiteiten. Talrijke configuratie-opties bieden de mogelijkheid om de Coffee Prime exact aan de eisen aan te passen.

Schaerer Coffee Joy

Grote klasse in compacte vorm
De beste kwaliteit met een druk op de knop, elegant compact design en eenvoudige bediening. De Schaerer Coffee Joy is een waar genot voor kleinere bedrijven met afgiftecijfers van 30 tot 50 kopjes per dag.

Schaerer Coffee Factory

Een professionele koffieautomaat voor mensen en bedrijven die zich willen onderscheiden. De Schaerer Coffee Factory biedt u de mogelijkheid te genieten van verschillende koffiespecialiteiten.

Thermoplan B&W 3 CTM

Thermoplan B&W 3 CTMS

Thermoplan B&W One

WMF Bistro

De WMF Bistro koffiemachine is geschikt voor kantoren en afdelingen waar meer als 50 personen werkzaam zijn en regelmatig gasten worden ontvangen met een goede kop koffie. De WMF Bistro jong gebruikt brengt een volautomatische koffiemachine voor veel koffiespecialiteiten binnen ieders bereik.

WMF Presto

Een professionele koffieautomaat voor mensen en bedrijven die zich willen onderscheiden. De WMF Presto biedt u de mogelijkheid te genieten van verschillende koffiespecialiteiten.

WMF Prestolino

Een professionele koffieautomaat voor mensen en bedrijven die zich willen onderscheiden. De WMF Presto biedt u de mogelijkheid te genieten van verschillende koffiespecialiteiten.

WMF 1500s

WMF is uiteraard ruim vertegenwoordigd in ons assortiment.
Zowel nieuw als jong gebruikt hebben we een breed scala aan mogelijkheden.
Deze machine is geschikt voor bedrijven met een gemiddeld koffiegebruik in de meest uiteenlopende segmenten.

Capaciteit tot 180 kopjes per dag.

WMF 2000s

De WMF 2000 S is een overbrugging tussen de WMF Presto en de WMF Bistro.

Capaciteit: 200 kopjes per dag.

WMF 1800s

De WMF 1800 S is speciaal ontwikkeld voor zelfbediening.

WMF 5000s

Uitstekende koffie, geschikt voor elke situatie.
Het elegante profiel van de WMF 5000 S+ is een prachtig staaltje techniek en design.
Deze koffiemachine overtuigt met zijn verbazingwekkende reeks hoogwaardige kenmerken, aanpasbare opties en klantgerichte innovaties.

Capaciteit: tot 250 kopjes per dag.

WMF 8000s

Deze nieuwe generatie volautomatische koffiemachine van WMF koffieautomaten is qua prestaties niet te evenaren.

Aequator Brasil

Modern design en zwitserse kwaliteit en degelijkheid.

Capaciteit: 120-150 koppen per uur.

Aequator Guatamala

Modern design en zwitserse kwaliteit en degelijkheid.

Capaciteit: 120-150 koppen per uur.

Aequator Honduras

Modern design en zwitserse kwaliteit en degelijkheid.

Capaciteit: 120-150 koppen per uur.

Wittenborg Douwe Egberts 210/220 ES

Veel collega’s en bezoekers willen tegenwoordig graag wat te kiezen hebben. De Wittenborg Douwe Egberts 210/220 ES heeft dit in zich..
Elk kopje wordt vers gezet én veel variatie.