Liquid koffieautomaten maken gebruik van sterk geconcentreerd koffie extract gemaakt van hoogwaardige koffiebonen waarbij de unieke zetmethode zorgt voor een heerlijke smaak. De aroma's blijven perfect behouden. Deze liquid koffie is geschikt voor alle Cafitesse koffiemachines. Onze jong gebruikte Cafitesse koffieautomaten zijn volledig gereviseerd en worden door onze eigen technische dienst afgesteld op uw wensen. Tevens kunnen we u van een passend onderhoudscontract voorzien zodat u jarenlang van uw machine kunt blijven genieten.

Douwe Egberts Cafitesse 60/61

De Cafitesse 60/61 is het ideale koffiezetsysteem als u op gemakkelijke wijze 
tegemoet wilt komen aan de persoonlijke (koffie)wensen van iedere medewerker.
 De machine biedt een ruime keuze aan heerlijke koffievariaties bereid met echte
 melk.

Douwe Egberts Cafitesse 60/61 Passion

De Cafitesse 60/61 Passion is het ideale koffiezetsysteem als u op gemakkelijke wijze
 tegemoet wilt komen aan de persoonlijke (koffie)wensen van iedere medewerker.
 De machine biedt een ruime keuze aan heerlijke koffievariaties bereid met echte 
melk.

Douwe Egberts Cafitesse NG 110/120

Cafitesse serveert u binnen enkele seconden heerlijke koffie in grote hoeveelheden, zelfs tijdens de drukste momenten van de dag.

Douwe Egberts Cafitesse NG 300

De Cafitesse NG 300 serveert u binnen enkele seconden heerlijke koffie in grote hoeveelheden, zelfs tijdens de drukste momenten van de dag.

Douwe Egberts Cafitesse 600/700

De Douwe Egberts 600/700 is een veelzijdige koffiemachine. Voor iedere koffieliefhebber heeft de Douwe Egberts Cafitesse 600/700 koffiemachine iets te bieden. Een echte café crème, een krachtige espresso of een romige Wiener Melange.

Douwe Egberts Cafitesse 2000

Dit koffiezetapparaat biedt niet alleen een breed scala aan warme dranken, maar elke gebruiker kan ook de sterkte van de koffie en de hoeveelheid suiker en melk eenvoudig instellen.