Meimaand… Bistromaand!

Speciale Meimaand aanbieding!

Koop nu een Bistro voor slechts €6.500,- excl. Btw.
Inclusief koelkast en 3 jaar service!

Of lease hem voor €180,- per maand voor een looptijd van 36 maanden.
Inclusief koelkast, service en verplichte koffie afname voor de voor jou
bekende prijzen per kg.

Deze actie loopt t/m 31 mei 2020

Voor alle informatie en de voorwaarden bij deze actie...
bel ons ons op 085-0441300

Over de WMF Bistro

De WMF Bistro koffiemachine is geschikt voor kantoren en afdelingen waar meer als 50 personen werkzaam zijn en regelmatig gasten worden ontvangen met een goede kop koffie. De WMF Bistro jong gebruikt brengt een volautomatische koffiemachine voor veel koffiespecialiteiten binnen ieders bereik.

Het is een echte alleskunner en ons best verkochte model. Iedere WMF Bistro is standaard uitgerust met een touch screen, een automatisch reinigingsprogramma, drankregistratie, heetwater uitgifte en een opvangbakje. Kiest u voor plug & amp; een cleanoptie, dan reinigt het systeem aan het einde van de dag automatisch de melkschuimer.
Er is een optie waarbij er led verlichting in de voorzijde van de machine komt, waardoor de machine perfect in uw huisstijl dus passend aan uw interieur gebracht kan worden.
Onze machines zijn volledig gereviseerd met originele WMF onderdelen en daarom plaatsen wij de machine incl. garantie. Koop/lease/huur alles is mogelijk, en bij gebruik van onze ingrediënten kunnen wij met kortingen en een verlengde garantie periode voor een zorgeloze koffievoorziening zorgen.