Welk onderhoudspakket kan Barcos Caffee u aanmeten?

Fijn een gereviseerde koffiemachine, maar hoe kun je deze ‘nieuwe machine’ het beste onderhouden?
Barcos Caffee biedt u diverse onderhoudspakketten die perfect aansluiten bij uw gereviseerde koffiemachine.

3 Maanden voor iedereen

Iedereen krijgt bij het aanschaffen van een koffieautomaat 3 maanden (garantie).
Daarna is het een vereiste om een onderhoudscontract af te sluiten.
 Hieronder staan drie verschillende onderhoudspakketten.

Preventief onderhoudscontract

Afhankelijk van het type koffiemachine worden er jaarlijks een vooraf vastgesteld aantal preventieve onderhoudsbeurten uitgevoerd.
Arbeidsloon wordt separaat berekend indien er storingen verholpen moeten worden.
U ontvangt een korting over de eventueel te vervangen onderdelen. (m.u.v. het waterfilter. Deze dient voor een juiste werking van de automaat ieder jaar of 50.000 consumpties vervangen te worden. Bij niet regelmatig schoonmaken van het zetsysteem kan er overmatige slijtage optreden. Vervanging valt dan buiten het servicecontract.)
Het bedrag dat u betaald voor een jaarcontract preventief onderhoud verschilt per machine. Wilt u weten wat dat voor uw machine betekent? Neem dan contact met ons.

All-in onderhoudspakket

Afhankelijk van het type koffiemachine worden er jaarlijks een vooraf vastgesteld aantal preventieve onderhoudsbeurten uitgevoerd. Daarnaast worden technische storingen verholpen zonder dat daar arbeidsloon en/of voorrijdkosten voor worden berekend.
Onderdelen die eventueel vervangen moeten worden, vergoeden we zolang er geen sprake is van molest. (m.u.v. het waterfilter. Deze dient voor een juiste werking van de automaat ieder jaar of 50.000 consumpties vervangen te worden. Bij niet regelmatig schoonmaken van het zetsysteem kan er overmatige slijtage optreden. Vervanging valt dan buiten het servicecontract.)
Het bedrag dat u betaald voor een jaarcontract All-in onderhoud verschilt per machine. Wilt u weten wat dat voor uw machine betekent? Neem dan contact met ons.

Service op afroep

Er wordt service verleend op de koffiemachine, zowel preventief onderhoud als het verhelpen van storingen. Waarbij er op basis van nacalculatie gerekend wordt voor arbeidsloon exclusief voorrijdkosten.
De voorrijdkosten zijn gratis. Ook de gebruikte onderdelen worden geheel aan u doorberekend zonder korting.