Espresso pistonmachine
Espresso Pistonmachine

Ascaso Barista Black & Wood Espressomachine en de Ascaso Barista White & Wood Espresso Pistonmachine

Nieuw in ons assortiment is deze unieke professionele Ascaso Barista espressomachine. Leverbaar als 1, 2 en 3 groeps pistonmachine. Met zijn echte houten design touch en standaard verlichting geeft deze piston espressomachine een uitstraling van warmte en professionaliteit in uw café/ restaurant, lunchroom, Barista café of kantine omgeving. Met onze eigen Barcos Caffee koffieblends maakt u de lekkerste, professionele, espresso, koffie of cappuccino. De Ascaso barista espressomachine is uitgevoerd met een volledig RVS interieur wat zowel in thermische stabiliteit als hygiëne-matig (geen erosie) enorme voordelen heeft. De boiler is tot 20 jaar gegarandeerd en zal u dus nooit in de steek laten. In combinatie met onze mooie Ascaso koffiemolens zal deze piston espressomachine een verfraaiing van uw werkomgeving zijn.
Onze technische service zal zorg dragen voor jarenlange betrouwbaarheid en continuïteit.
Voor een passende prijs en servicecontracten neemt u contact met ons op of komt u in onze showroom deze machine bewonderen.

Barcos Caffee BAR espressomachine

Deze in RVS uitgevoerde espressomachine is een lust voor het oog en zeer praktisch. Hij is zelfs uitvoerbaar als handgevulde machine bijvoorbeeld in een mobiele situatie.
De standaard verlichting geeft hem een robuuste uitstraling en hij is ook als 3 groeps pistonmachine leverbaar.

Ascaso MOLF 8 Koffiemolen

MOLF 8 Koffiemolen

De MOLF 8 is misschien wel de meest bekende molen die gemaakt is. De betaalbare prijs, ongelooflijke maalkwaliteit en duurzaamheid maakt deze machine de eerste keuze voor veel Horeca bedrijven.